IZV levert een diversiteit aan projecten op. Onderstaand ziet u verschillende toepassingen.

Chemische & petrochemische toepassingen

Het werken in een (Petro-) chemische omgeving vergt een grote mate van veiligheidsbesef. Ons personeel is VCA gediplomeerd en is gewend om de veiligheid van zichzelf, collegae en andere aanwezigen goed in het oog te houden. Daarmee beantwoorden we voor al onze industriële werken aan alle...

Geluidswerende isolatie

IZV is van oudsher specialist op het gebied van isolatie. Er bestaat een breed spectrum aan oplossingen voor geluidsisolatie. Zo kan bijvoorbeeld een geluids- specifieke gevelopbouw worden voorzien. Laat u adviseren over de meest effectieve oplossing.

Industriƫle projecten

Beplating wordt veel toegepast in de industrie. Bescherming tegen kou, geluid of bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen kan bepalend zijn voor de keuze van materialen.

Klimaat isolatie

Door inzet van verschillende materialen kan een klimaatisolatie naar behoefte worden gerealiseerd. Voorbeelden zijn: een constante temperatuur, een goede ventilatie of een specifieke luchtvochtigheid. Ook kan gekozen worden voor een (tevens) brandwerende isolatie.

Logistiek & haven bouw

Logistiek- en havenbouw zijn branches waar IZV al jaren actief is. Door haar efficiënte werkwijze en het gebruik van klimaatbestendige materialen heeft zij haar sporen verdiend in deze branche. De vaklieden werken op veilige wijze in een snel tempo door aan de nieuwe of te renoveren projecten....

Refacing solutions

Esthetica  is steeds belangrijk als het gaat om gebouwen. Tegenwoordig geldt dit ook voor panden op bedrijfsterreinen. Uw bedrijfspand is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Uw pand laat zien waar uw bedrijf voor staat. IZV BV heeft met RFS een prachtig product ontwikkeld om gebouwen...

Scholen en zorg

Steeds vaker worden mooie beplatingsmaterialen ingezet in de nieuwbouw en renovatie van openbare gebouwen. De toepassing is nagenoeg onderhoudsvrij en biedt de mogelijkheid om uw pand met prachtige kleuren en reliëf te verfraaien.

Showroom & Utiliteitsbouw

Het gebruik van dak- en gevelbeplating in showrooms en utiliteitsbouw geeft een fris effect aan de panden en werkt bovendien vaak sneller en goedkoper dan reguliere bouw. Een industriële look of juist een warme uitstraling, met een goed advies op het gebied van materiaalkeuze is alles mogelijk.

Sport & Recreatie

Ook voor gebruik in panden ten behoeve van sport en recreatie geldt: Het gebruik van dak- en gevelbeplating geeft een fris effect aan de panden en werkt bovendien vaak sneller en goedkoper dan reguliere bouw. Een industriële look of juist een warme uitstraling, met een goed advies op het...

Winkelcentra

In winkels en shopping centers wordt vaak beplating toegepast. De panden hebben hierdoor een frisse uitstraling, men legt bijvoorbeeld een mooi accent aan de ingang. Tevens voorziet IZV in luifels etc. welke de panden direct cachet geven.