Hoofdkantoor Dow

Op het Maintenance Value Park wordt momenteel gewerkt aan het 16500m2 grote hoofdkantoor van Dow Benelux. De metalen panelen zijn bevestigd op een stalen achterconstructie die voorzien is van hoogwaardig isolatiemateriaal. De gevel is geïnspireerd op het zeeuwse landschap. De horizontaal georiënteerde stalen bekleding is gepoedercoat in de kleuren die van onder naar boven veranderen van aardse tinten, via groen en grijs naar lichtblauw en grijs. 

Meer weten?

Heeft u meer vragen of het project Hoofdkantoor Dow of zou u geheel vrijblijvend een gesprek met ons willen over hoe wij u kunnen helpen met uw eigen projecten? Laat het ons weten en we informeren u graag verder over de mogelijk heden.

Neem contact op met mij

Neem contact met mij op

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Project in beeld

Hoofdkantoor Dow
Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow Hoofdkantoor Dow

IZV is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IBS - Industrial Building Systems